ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ - ΕΔΕΜ ΑΓΡΟΚΤΗΜΑΤΑ - ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤ

ΕΔΕΜ ΑΓΡΟΚΤΗΜΑΤΑ - ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΣΤΥΜΦΑΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΣ - ΕΜΠΟΡΙΟ ΚΗΠΕΥΤΙΚΩΝ - Δ. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε.

Διεύθυνση - ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ Διεύθυνση: ΣΤΥΜΦΑΛΙΑ - ΚΑΛΙΑΝΟΙ Τ.Κ. - ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ Τ.Κ.: 20016
Περιοχή - ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ Περιοχή: Κορινθίας Κατηγορία - ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ Κατηγορία: ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Τηλέφωνο - ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ Τηλέφωνο: 2747022373,2747022114 Fax - ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ Fax: 2747022700, 2747022105
Κινητό - ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ Κινητό: 6972055005 E-mail - ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ E-mail: georgiai@otenet.gr
Υπεύθυνος - ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ Υπεύθυνος: ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Τηλέφωνο υπεύθυνου - ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ Τηλέφωνο υπεύθυνου: -
Ιστοσελίδα - ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ Ιστοσελίδα:
Με πίστη στην ελληνική γεωργία και το ανθρώπινο δυναμικό της, με τις εμπειρίες του παρελθόντος και τις νέες τεχνολογίες του σήμερα, φροντίζουμε την ελληνική φύση και βαδίζουμε μπροστά απο τις εξελίξεις. Έτσι τα αγροκτήματα ΕΔΕΜ είναι μια επιχείρηση που λειτουργεί εδώ και έξι χρόνια με έμπειρους, επιστημονικά καταρτισμένους γεωπόνους που φροντίζουν την παραγωγή κηπευτικών αγροτικών προϊόντων, όπως ντομάτες, αγγουράκια, κολοκυθάκια. Γίνεται έλεγχος υπολειμμάτων απο φυτοφάρμακα, μέσα στα...
Επισκέπτες: 12328

ΕΔΕΜ ΑΓΡΟΚΤΗΜΑΤΑ - ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΣΤΥΜΦΑΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΣ - ΕΜΠΟΡΙΟ ΚΗΠΕΥΤΙΚΩΝ - Δ. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε.

ΕΔΕΜ ΑΓΡΟΚΤΗΜΑΤΑ - ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΣΤΥΜΦΑΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΣ - ΕΜΠΟΡΙΟ ΚΗΠΕΥΤΙΚΩΝ - Δ. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε.

Με πίστη στην ελληνική γεωργία και το ανθρώπινο δυναμικό της, με τις εμπειρίες του παρελθόντος και τις νέες τεχνολογίες του σήμερα, φροντίζουμε την ελληνική φύση και βαδίζουμε μπροστά απο τις εξελίξεις.

Έτσι τα αγροκτήματα ΕΔΕΜ είναι μια επιχείρηση που λειτουργεί εδώ και έξι χρόνια με έμπειρους, επιστημονικά καταρτισμένους γεωπόνους που φροντίζουν την παραγωγή κηπευτικών αγροτικών προϊόντων, όπως ντομάτες, αγγουράκια, κολοκυθάκια.

Γίνεται έλεγχος υπολειμμάτων απο φυτοφάρμακα, μέσα στα πλαίσια ολοκληρωμένης διαχείρησης. Φροντίζουμε για την ασφάλεια των κηπευτικών καθώς και για την εμπορία, συσκευασία και διακίνηση σε όλες τις μεγάλες μονάδες σούπερ μάρκετ.

Τα κηπευτικά που διακινούνται είναι ενταγμένα στο σύστημα GLOBALCAP και συμμορφώνονται πλήρως στην εθνική και διεθνή νομοθεσία. Στόχος της εταιρείας είναι να ασκεί επαγγελματική δραστηριότητα που να ενδυναμώνει την αξία της επιχείρησης απέναντι στο ανθρώπινο δυναμικό (προμηθευτές, συνεργάτες) και σεβασμό στο περιβάλλον.

Υποχρέωση της εταιρείας μας είναι να κατανοούμε τις ανάγκες των πελατών μας και δέσμευσή μας είναι να προσφέρουμε στους πελάτες μας ασφαλή προϊόντα για τον καταναλωτή με αξιοπιστία και υπευθυνότητα.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. ΑΠΟ 25/02/2012 ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ ΠΑΤΑΤΑ ΣΤΥΜΦΑΛΙΑΣ ΣΟΔΙΑΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΡΓΑΝΟΛΗΠΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ.ΤΙΜΕΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ